Over ons

Sportgroningen.com is een sportnieuwssite. Dit is een site met sport  uit stad en provincie Groningen. Inmiddels zijn we en gaan we in de toekomst wat meer de grens over. Met name naar Drente, omdat je rond Groningen al snel in Drente bent.

We besteden ook graag aandacht aan sporten die niet zo vaak in de publiciteit komen, maar wel prestaties van formaat leveren.

We zijn nu bijna vier jaar in de lucht en hopen zo langzamerhand een beetje bekend te worden.

Naast links naar topsportclubs als FC Groningen, Donar,mAbiant/Lycurgus en Alfacollege/NIC zullen we ook aandacht besteden aan  tennis, schaatsen, hockey, atletiek en andere vormen van sport in Groningen. Ook laten we zo nu en dan oude sportfragmenten uit de Groninger sport de revue passeren. Natuurlijk zijn tips en op- of aanmerkingen welkom.

Het is in ieder geval de bedoeling de sport in Groningen als aanvulling op de bestaande media over het voetlicht te brengen en een poging te wagen een zo lezenswaardig mogelijk beeld daarvan te geven.
We zullen dat doen vanuit een brede sportinteresse, zonder daarbij te pretenderen de wijsheid in pacht te hebben en volledig te zijn.

Het ligt tevens in de bedoeling sportscribenten te vragen om een column of artikel te schrijven. Met de komst van de nieuwe interessante site Sport in Stad is het aantrekken van gastschrijvers en columnisten alleen wel moeilijker geworden. Het zij zo, een éénmanszaak is goed te overzien, al moet je dan keuzes maken en kunt nu éénmaal niet overal tegelijk zijn.

Een uitslagendienst zult u niet aantreffen al zullen we zo nu en dan sporten, die met uitslagen in de media niet echt aan bod komen wel helpen.
We zullen niet nalaten de topsport en de politiek, waar nodig, kritisch te volgen, dat alles in het belang van de topsport. En ook wij zullen missers maken, helaas.
En als we eens een uitstapje over de grens naar Friesland, Drenthe of de rest van Nederland maken zult u ons dat niet kwalijk nemen.
Ook grote sportitems in de wereld zullen zo nu en dan aan bod komen.

Een reactie op Over ons

  1. Peter zegt:

    Hey Sebo,

    Goede en leuke site!
    Top!

    Groeten,
    Peter Barla

    Like

Plaats een reactie